HODNOCENÍ KLIENTŮ
15.3.2015

„Dobrý den, dovolte mě prosím, abych Vám touto cestou poděkovala za velmi krásnou dovolenou, byli jsme s Vaší CK na Bali v termínu od 13.2. do 27.2.2015 a bylo to opravdu moc pěkné. Chtěla bych ještě moc poděkovat vaší delegátce Danici, která je opravdu profesionálka, velmi ochotná a milá, prosím, vyřiďte jí naše poděkování. Další naše dovolená bude určitě s Vaší CK, ještě jednou moc děkujeme s přáním mnoha spokojených klientů manželé Zdena a Miloš E.“

Miloš E.
12.4.2015

„ Společně s manželkou bychom Vám rádi poděkovali za báječnou dovolenou ve Vietnamu. Vietnam je opravdu krásná země a místa a destinace, které jsme navštívily byly skutečně nádherné. Děkujeme za doporučení hotelů v Hoi An a v Saigonu. Oba hotely byly velmi kvalitní. Zejména hotel v Hoi An nás již při příjezdu překvapil tím, že nám dali sami od sebe lepší pokoj s nádherným výhledem na řeku. Služby hotelu naprosto perfektní. Užili jsme si řadu výletů, jak v Hoi An,tak následně v Mui Ne. V Mui Ne jsme zároveň báječně zrelaxovali u moře na pláži. Vietnamská kuchyně – naprosto úžasná. Dovolená rozhodně splnila všechna naše očekávání. Je skvělé, že společnost TimeTravel umí připravit dovolenou dle konkrétních požadavků klienta. V případě, že i v budoucnu budeme chtít poznávat další exotické země – a že jich ještě je, tak se na Vás rozhodně obrátíme. Time Travel jsme již doporučili několika našim známím a věříme, že i oni služeb Time Travel využijí. Ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho dalších spokojených klientů. S přátelským pozdravem, Ing. Jaroslav J.“

Ing. Jaroslav J.
14.4.2015

„ Vážená paní inženýrko, již jsem se znovu sformovala do pracovní podoby a tak bilancuji pobyt na Bali. Chci Vám srdečně poděkovat za zprostředkování úžasné dovolené, kterou jste Vy svým profesionálním přístupem a především lidskou dušičkou dovedla k dokonalosti. Moc Vám děkuji za krásnou dovolenou a přeji hodně osobních i pracovních úspěchů a spokojenosti.“

MUDr. Jana L.
11.2.2014

“ Rád bych Vám poděkoval za skvělý zážitek - Toskánsko a Elba. Vše bylo tak jak jsem si to představoval a v lecčems bylo i moje očekávání překonáno. Vynikající byl (jako obvykle a jak jsem si i zvykl) Zdeněk Kubelka. Děkuji a těším se na další akce které snad v budoucnu budete připravovat. Srdečně zdravím a přeji hezký den"

Jan B.
15.3.2014

„Chtěla bych moc a moc poděkovat za úžasný zájezd. Díky perfektnímu programu jsme poznali opravdu to nejzajímavější z Andalusie a díky našim průvodcům se dozvěděli spoustu informací. Mně se velice líbil i závěrečný pobyt u moře, i když nás poněkud překvapily davy turistů, protože tam sezóna zdaleka nekončí. Mám spoustu hezkých zážitků i fotek, ale musím dnes odcestovat, takže to je prozatím vše. Ráda bych se také přihlásila na zájezd do Střední Ameriky. S díky a pozdravem“

Eva V.
18.11.2014

„16.11. 2014 se vrátila naše skupina ze zájezdu do Mexika, který jste pro nás připravila. Za celou skupinu Vám mnohokrát děkujeme, vše bylo perfektní včetně pana průvodce Michala Skokana, vše bylo bez problémů. Ten jediný problém, ukradený batoh, jste vyřídila ke spokojenosti našich přátel. Za to děkuji zvlášť. Plně si uvědomuji kolik času a energie Vás toto stálo. Přeji Vám hodně zdraví a úspěchů ve Vaši práci.“

Paed Dr. Renata M. P.
11.05.2015

„Dobré odpoledne, paní Kudrová chce vyjádřit poděkování vašim delegátům na Bali. Konkrétně Milderové Denice a panu Márovi, kteří se obětavě starali o naše klientky, Kudrovi. Dámy cestují opravdu hodně a zatím se s tak kvalitními službami nesetkaly. Prosíme o vyřízení těchto i všem na Bali. Hezký den!“

Alena P.
24.02.2015

“Dobrý den, rádi bychom vám poděkovali za dovolenou na Bali, kterou jsme si užívali s vaší CK. Všechny služby CK spojené s naší dovolenou fugovaly skvěle, ať už transport z/na letiště v Denpasaru, tak ubytování v hotelu, výlety od CK.... V neposlední řadě bychom rádi poděkovali a ocenili perfektní práci delegátky Danici Mildeové. Vše měla perfektně zorganizované a výlety s ní byly velmi zajímavé a poučné. Hezký den!”

Markéta a Marek Ch
23.02.2015

„Dobrý den, Objednávala jsem si u Vás asi před 3týdny exotickou dovolenou.Doporučila jste nám destinaci Bali Nusa Dua od Time Travel a chtěla jste,abychom se stavěly a řekly,jak se nám líbilo.Bohužel se v nejbližší době do Kladna nedostanu,aspoň napíši,jak se nám líbilo.Mohu Vám za sebe a své známé moc poděkovat,že jste nám tuto destinaci doporučila.Byla to nádherná dovolená,počasí super sem tam nějaká ta bouřka,výlety byly pěkné a zajímavé,hotel byl také pěkný akorát jsem hned první den řešila problém s přistýlkou,prostě v pokoji nebyla,tak mě ji tam museli dát i když mi nabízeli 1lůžkový pokoj,odmítla jsem.Delegátka Danica byla milá a sympatická,vše nám na výletech vysvětlovala. Moc Vám ještě jednou děkujeme S pozdravem “

Drahoslava Š
05.11.2014

„Dobrý den , Chtěla bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za naprosto super dovolenou. Pomohla jste s výběrem lokality i hotelu na Srí Lance, zajistila letenky před odletem trpělivě odpovídala na moje otázky. A že jich bylo…. Na letišti v Colombu nás očekávala delegátka, cesta do hotelu po dálnici, hotel a služby OK, výlety naprosto super. Opravdu si zasloužíte velký dík. Věřím, že toto poděkování bude pro Vás důkazem, že svoji práci děláte na profesionální úrovni. Pokud budu v příštím roce zase cestovat, určitě se obrátím na Vás. Přeji spousty spokojených klientů. Hezký den.“

Sedláčková
29.07.2015

“Dobrý den, chci Vám touto cestou dodatečně poděkovat za skvělé zajištění dovolené v termínu 7.5.-19.5.2015, v Sanuru na Bali. Vaše delegátka Danica Mildeová, je skvělou zástupkyní a reprezentantkou i Vaší společnosti. Svou práci dělá perfektně. Já, moje spolucestující i další 2 čeští turisté jsme byli se všemi jejími službami, jednáním, výkladem, informacemi velmi spokojeni. Při výběru dovolené jsme zvolili právě tuto, především na základě recenzí, ve kterých byla delegátka Danica chválena. Mnohokrát za vše děkuji.” .
28.07.2015

„ Dobrý den, chci Vám touto cestou dodatečně poděkovat za skvělé zajištění dovolené v termínu 7.5.-19:5:2015, v Sanuru na Bali. Vaše delegátka Danica Mildeová, je skvělou zástupkyní a reprezentantkou i Vaší společnosti. Svou práci dělá perfektně. Já, moje spolucestující i další 2 čeští turisté jsme byli se všemi jejími službami, jednáním, výkladem, informacemi velmi spokojeni. Při výběru dovolené jsme zvolili právě tuto, především na základě recenzí, ve kterých byla delegátka Danica chválena. Mhohokrát za vše děkuji.“

Hana R.
17.08.2015

“ Vážení po dovolené se vracím k zájezdu, který jsme absolvovali s pomocí Vaší kanceláře. Zájezd se nám velmi vydařil i s počasím na Irsko neskutečně příjemným. Vše co bylo zamluvené báječně klaplo a tak mi nezbývá než za vše poděkovat a těšit se někdy příště s Vámi na podobný zájezd. Ještě jednou díky, Novák + další obsazenstvo”

Novák
15.3.2015

“ Chtěla jsem Vám poděkovat za velmi pěkný zájezd. Paní průvodkyně Danica velmi přispěla k jeho zdárnému a pohodovému průběhu......je to skvělá průvodkyně. Také V Singapuru všechno klaplo na jedničku. Trošku jsme se zapotili při vyplňování "kartičky" při vstupu na jeho území, ale společnými silami jsme uspěli. Pan průvodce byl velmi milý a fundovaný, vše nám ochotně vysvětlil a ukázal. Ještě jednou díky a přeji pěkný den Marcela B.”

Marcela B
12.2.2015

“Chtěla bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za naprosto super dovolenou. Pomohla jste s výběrem lokality i hotelu na Srí Lance, zajistila letenky před odletem trpělivě odpovídala na moje otázky. A že jich bylo…. Na letišti v Colombu nás očekávala delegátka, cesta do hotelu po dálnici, hotel a služby OK, výlety naprosto super. Opravdu si zasloužíte velký dík. Věřím, že toto poděkování bude pro Vás důkazem, že svoji práci děláte na profesionální úrovni. Pokud budu v příštím roce zase cestovat, určitě se obrátím na Vás. Přeji spousty spokojených klientů. Hezký den.”

S
15.1.2015

“Dobrý den chtěla bych Vám poděkovat za naše velice spokojené společné klienty, pana H. a slečnu Ž., kteří strávili dovolenou na Maledivách v termínu 7.-16.9.2014 v Royal Island Resort & Spa. Jsou velice spokojeni s vašimi službami, chválili si i veškerou organizaci transferů a perfektní služby hotelu včetně polohy bungalovu, ve kterém bydleli.”